×
Ürünler Sepete Eklendi
Edakik
    TCL MT42X AKILLI ÇOCUK SAATİ (SAKURA ORANGE)
    TCL MT42X AKILLI ÇOCUK SAATİ (SAKURA ORANGE)

    TCL MT42X AKILLI ÇOCUK SAATİ (SAKURA ORANGE)

    % 9
    5.499,00 TL
    4.999,00 TL
    0 Yorumlar Yorum Yap
    Kategoriler : Akıllı Çocuk Saati

    1.000₺ üzeri Ücretsiz Kargo

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Güvenilir Alışveriş

     

    4G görüntülü görüşme

    Anında 4G video çekerek sevdiklerinizle iletişiminizi sürdürün. Çocuğunuz hareket halindeyken önceden ayarlanmış metin veya sesli mesajlar alın.

    Gerçek zamanlı izleme

    Çocuğunuzun nerede olduğunu bilmek için hızlı bir bakış gerekir. Çocuk dışarıdayken uyarı almak için güvenli bölgeyi ayarlayın. Akıllı telefonunuzda gerçek zamanlı bir konum paylaşın ve izleme geçmişini izleyin.

    2 MP yüksek çözünürlüklü kamera

    2 MP yüksek çözünürlüklü kamera ile çocuğunuza yaratıcılığı keşfetmesi için ilham verin. 4 GB'lık bir karta kaydedilen canlı fotoğraflar ve net bir şekilde kaydedilmiş videolar, çocukların paylaşacakları günlük hikayelerine dönüşür.

    7 günlük pil ömrü

    850mAh pilin 1 haftaya kadar bekleme süresi vardır. Yüksek 4G performansında 2 güne kadar kesintisiz çalışması için bir mikro USB 2.0 kablosuyla 2 saatte şarj olur.

    Genişletilmiş 1.54” ekran

    1,54 inç yüksek çözünürlüklü ekran, çocuğunuzun 4G görüntülü arama yapma keyfini artırır. Neşeli fotoğraflar ve eğlenceli videolar paylaşırken daha fazla aile anı yaşayın.

    IP65 ile su geçirmez

    MOVETIME Family Watch 2, dikkatle oluşturulmuş bir IP65 güvenlik teknolojisi ile ani sıvı dökülmelerinden ve istenmeyen tozlardan korunmak üzere kasıtlı olarak tasarlanmıştır.

    Çocuğun sosyal platformu

    Özel bir sosyal platform, Bluetooth bağlantısı sayesinde çocuğunuza yeni arkadaşlar edinme konusunda ilham verir.

    Selfie'ler için bir Çıkartma kamerası

    Çocuğunuzun benzersiz çıkartmalar kullanarak doğaçlama yapmasına izin verin. Eşsiz çıkartmalarla çocuğunuzun özçekimlerini günün en önemli anına dönüşen eğlenceli bir şekilde alın.


     


    • IP65 Suya ve Toza dayanıklılık:

    Toza karşı tam dayanım ve her yönden ve açıdan düşük basınçlı suya karşı dayanıklı (Su sıçraması ve damlaması)
    Suya dayanıklılık özelliği kalıcı değildir ve etkisi zamanla azalabilir




    Teknolojik ürünler arasında yer alan akıllı çocuk saati çeşitleri; çocukları her an takip edebilmek ve dilediğimiz an iletişim kurabilmenin yanı sıra güvende olduklarından emin olabilmenin en kolay yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Çalışan anne ve babaların dışında gün içerisinde okulda ya da okul gezisinde vb. olan çocuklarınızı anlık olarak takip edebilmenize olanak tanıyan akıllı çocuk saati modelleri sunduğu avantajlar ile dikkat çekiyor. Pek çok özellik ile donatılan ve her geçen gün ilerleyen teknoloji ile doğru orantılı olarak yenilenmeye ve gelişmeye devam eden akıllı çocuk saatleri; sahip olduğu özellikleri sayesinde çocukların da ilgi odağı olmayı başarıyor. Çocuğunuzun tarzına renkli bir dokunuş yapan Tcl MT42 akıllı çocuk saati aynı zamanda ayrı olduğunuz her an içinizin rahat olmasını sağlar.

    Tcl MT42 Akıllı Çocuk Saati Özellikleri ve Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

    • Tcl markası tarafından tasarlanan MT42 akıllı çocuk saati modelini tercih edebilir ve çocuklarınız ile özgür iletişimin tadını çıkarabilirsiniz.
    • Tek bir dokunuş ile sesli arama ya da 4.5 G kalitesinde görüntülü konuşma sağlayabilirsiniz.
    • Önceden ayarlanmış olan sesli mesaj ya da metinleri hareket halinde olduğunuz zamanlarda veya zamanınızın kısıtlı olduğu anlarda kullanabilir bu sayede iletişime devam edebilirsiniz.
    • Gerçek zamanlı takip imkânı sunan Tcl MT42 akıllı çocuk saati ile her an çocuğunuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.
    • Çocuğunuzun güvenli bölgenin dışına çıkması halinde sistem tarafından uyarı alabilir ve gerçek zamanlı konumunu telefonunuzdan görebilirsiniz. Aynı zamanda bütün konum geçmişini görebilmeniz de mümkündür.
    • Akıllı saatte bulunan 4 GB dâhili hafıza çocuklarınızın 2 MP yüksek çözünürlük sunan kamerası ile gün içerisinde çektiği keyifli anlarının fotoğraflarını ya da videolarını kolay bir şekilde muhafaza edebilmesi için yeterli alanı sunar.
    • 850 mAh uzun ömürlü pili sayesinde 7 güne kadar kullanım sağlar. Yüksek özellikli 4.5G performansı ile ya da aktif bir şekilde 2 güne kadar sabit bir çalışma elde edebilmek için mikro USB 2.0 kablosunun yardımı sayesinde 2 saat gibi bir sürede şarj olanağı sunar.
    • 4.5G kalitesi ile görüntülü konuşma deneyimini en iyi şekilde sunan akıllı çocuk saati 1.54 inçlik geniş bir ekrana sahiptir. Yüksek çözünürlük özelliğine sahip olan geniş ekranı çocuğunuzun görüşmelerini net bir şekilde yapabilmesine yardımcı olur.
    • Teknolojik özellikler ile donatılan akıllı çocuk saati modeli IP65 güvenlik özellikleri ile beğeni kazanır. Hem suya hem de toza karşı sunduğu koruma sayesinde güvenli kullanım avantajını beraberinde getirir.
    • Çocuklara yönelik olarak hazırlanan kullanıcı arayüzü pratik bir kullanım imkânı sunarken çocukların sosyalleşmesine de uygunluk sağlar.
    • Çocuklar için özel olarak dizayn edilen renkli duvar kâğıtları; canlılığı ve farklı renk skalası ile çocukların ilgisini çekmeyi başarır.
    • Akıllı saat içerisinde yer alan “salla oyunu”; çocuğunuzun daha fazla keyif alabilmesi amacı tasarlanır. Sohbet temaları ya da saat yüzleri almasında da kullanabileceği sanal jeton sağlaması ile elde edilen eğlenceyi ikiye katlar.
    • Gelişmiş özellikler ile sunulan kamerası; selfie çekimleri için de son derece uygun ve kullanışlıdır. Ayrıca çocuklar yaptıkları özçekimleri daha eğlenceli bir hale getirebilmek için eşsiz çıkartmaları kullanabilir ve kendi doğaçlamalarını yaparak hem kendilerini geliştirebilir hem de anın tadını doyasıya çıkarabilirler.
    • Toza karşı tam dayanıklılık sunan Tcl markalı akıllı çocuk saati su sıçramalarına ya da su damlamalarına karşı düşük basınçlı dayanıklılık gösterir. Suya karşı dayanıklılığı kalıcı olmadığı için etkisinin zaman içerisinde azalabilme ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır.
    Stok Kodu 4894461972237
    Barkod 4894461972237
    EAN 4894461972237
    Kategoriler Akıllı Çocuk Saati
    Markalar
    Etiketler TCL MT42X AKILLI ÇOCUK SAATİ (SAKURA ORANGE)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap